Panouri radiante infrarosu, direct de la producator, din Cluj, telefon: 0744609105

Te afli la: Home / Articole si evenimente / Evenimente / / Targul EcoLogica mai 2011 Cluj-Napoca:

Targul EcoLogica mai 2011 Cluj-Napoca

Participare targ EcoLogica 12-15 mai 2011 parcare Cora / Cluj –Napoca

Targ Ecologica Cluj-Napoca 2011, panouri incalzireTarg Ecologica Cluj-Napoca 2011, panouri infarosiiTarg Ecologica Cluj-Napoca 2011, panouri radiante

 

Targul EcoLogica – cel mai mare targ de energie regenerabila si constructii ecologice din Transilvania – a fost un inceput bun pentru informarea clujenilor despre metodele alternative de producere a energiei, dar si despre modalitatile in care pot pastra mediul inconjurator curat.

Clujenii au aflat, in cadrul acestui targ,  soluţii ingenioase prin care îşi pot încălzi locuinţele, ”salva planeta” şi face economii în bugetul familiei, toate în acelaşi timp.

Primaria Municipiului Cluj-Napoca a sprijinit organizarea Targului, prin sustinerea publica a acestuia.

Organizat de Monitorul de Cluj, publicatie cu peste 13 ani de activitate pe piata presei clujene, fondatorul proiectului Monitorul Verde, Targul EcoLogica a avut ca scop informarea publicului cu privire la cele mai noi si inovative sisteme de producere a energiei  verzi.

Desfasurat in perioada 12-15 mai 2011, in parcarea centrului comercial Cora Hipermarket din Cluj-Napoca, Targul EcoLogica a prezentat publicului larg o gama variata de echipamente si tehnologii de producere a energiei regenerabile, precum si solutii viabile de construire a unei locuinte ecologice, la cele mai mici costuri, dar cu impact mare asupra mediului inconjurator.

Targul EcoLogica a atras vizitatori interesati de aceste tehnologii, care au venit la Targ sa ceara informatii, nu doar sa priveasca.

 

Biodiversitate

In contextul schimbarilor climatice aparute, a disparitiei resurselor de energie conventionale si a tendintei spre o viata cat mai sanatoasa, a aparut si aceasta nevoie de extindere a viziunii asupra energiei si folosirii ei.

Potrivit ultimelor date furnizate de Agentia Internationala pentru Energie, resursele de petrol se vor epuiza in 40 de ani, cele de gaze naturale in 60 de ani, iar cele de carbune in 200 de ani. De aceea, este necesar ca populatia sa constientizeze acest fapt si sa se reorienteze catre alte mijloace de producere a energiei. Acesta este motivul pentru care aceste metode alternative, foarte eficiente, au ajuns sa fie tot mai popularizate.

 
Calculator:
Suprafata incaperii: m2
Inaltinea incaperii:   m
Necesarul pe putere pentru dumneavoastra este:
W sau: KW

mai multe detalii..
Url not found